Excuses, de kaartverkoop voor dit event is gesloten, omdat het event reeds verlopen is.
  • Edutalks (ronde 2)
    7 oktober 2019
    11:00 - 12:00

Met liefde voorwaarts
Gebaseerd op de inspirerende Tedx talk van haar zoon Mick van Meulenbroek (2014, 15 jaar) met titel “How about you” heeft zijn moeder Jeanine Aarts, na zijn overlijden, het leven aangekeken en ervoor gekozen om in en met liefde verder te leven. Dit leidde niet alleen tot het vinden van haar ware zelf, maar ze raakt ook het hart van ieder die ze ontmoet. Liefde is er, in mooie en zware tijden, bij leven en dood en het blijft, door alles heen stralen, als je het wilt zien.
Deze boodschap deelt Jeanine met ons. Niemand heeft ons beloofd dat het leven alleen maar mooi is, wel kunnen we er elke dag zelf wat moois van maken. Een inspirerende Edutalk van een moeder die haar zoon verloor en ondanks het grote verlies besloot het leven weer op te pakken. Hoe zij dat kon, deelt ze met mentoren, zorgverleners en ieder ander die het wil horen.

Alle kinderen doen mee
Onder dit motto helpt de Stichting Leergeld Parkstad al 15 jaar kinderen uit minder draagkrachtige gezinnen om mee te doen met andere kinderen, op school, in de buurt en in de ontwikkeling van hun talenten.
Bij armoede schulden of tekort aan draagkracht zijn de effecten voor kinderen ingrijpend. Daarom maakt Stichting Leergeld het mogelijk dat voor deze kinderen de schoolkosten betaald worden, dat zij mee kunnen op schoolreis, dat zij kunnen trakteren op hun verjaardag, dat zij lid kunnen worden van de sportverenging, de harmonie, dat zij op muziekles, balletles kunnen gaan.
Hoe kunt u Stichting Leergeld voor uw leerlingen inzetten?

Bovenstaande workshops duren elk 25 minuten.

Ronde 2 (11u00 – 12u00)
Top floor – Cube

locatie